Jak włączyć "przedrostki"

Tutaj możesz zadać pytania, które nie znalazły miejsca w innych działach i porozmawiać na ogólne tematy.
SAP_Consulting
Posty: 64
Rejestracja: pn lip 23, 2018 8:44 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: SAP_Consulting »

Witam,

od razu mówię, że jestem zupełnie początkujący, jeśli chodzi o system SAP, więc pytanie, które zadam, pewnie będzie banalne:

chodzi o to, że SAP nie pokazuje mi "przedrostków" a przynajmniej ja je tak nazwałem... :D tego typu:
Przechwytywanie.JPG
Pokazuje po prostu samą końcówkę, czyli w tym przypadku Inbound Delivery.

Gdzie mogę ustawić, żeby SAP to pokazywał?

Dzięki i pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gorg6
Posty: 55
Rejestracja: czw sty 22, 2015 3:00 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 23 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: gorg6 »

GUI => Options

Visualization 1 => show keys with dropdown lists
SAP_Consulting
Posty: 64
Rejestracja: pn lip 23, 2018 8:44 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: SAP_Consulting »

gorg6 pisze: wt lis 13, 2018 2:46 pm GUI => Options

Visualization 1 => show keys with dropdown lists
Super, działa :D Wielkie dzięki :-)
wojtas7
Posty: 855
Rejestracja: pt mar 14, 2008 12:51 pm
Has thanked: 57 times
Been thanked: 190 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: wojtas7 »

ooo widzę EWM :-)
SAP_Consulting
Posty: 64
Rejestracja: pn lip 23, 2018 8:44 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: SAP_Consulting »

wojtas7 pisze: wt lis 13, 2018 7:00 pm ooo widzę EWM :-)
Si :-P :-)
marcus
Posty: 221
Rejestracja: ndz lis 23, 2014 12:48 am
Has thanked: 147 times
Been thanked: 78 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: marcus »

a dokładnie transakcja jeśli się nie mylę SCWM/PRDI :)

Jak Ci się pracuje na EWMce? Pracowałeś wcześniej na SAP ERP czy od razu na EWMce?
SAP_Consulting
Posty: 64
Rejestracja: pn lip 23, 2018 8:44 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: SAP_Consulting »

No niestety od razu na EWM, na razie się uczę wszystkiego, przydałyby się jakieś fajne materiały,w których byłoby fajnie wszystko napisane, ale ciężko takie znaleźć.