Autouzupełnianie - jak włączyć/wyłączyć

Tutaj możesz zadać pytania, które nie znalazły miejsca w innych działach i porozmawiać na ogólne tematy.
beholder
Posty: 4
Rejestracja: czw sty 23, 2020 5:40 pm

Autouzupełnianie - jak włączyć/wyłączyć

Post autor: beholder »

Witam,

Chciałbym zwrócić się z pytaniem, w jaki sposób można włączyć lub wyłączyć auto-uzupełnianie pól w SAP? Przykładowo wykonuję jakiś ruch wielokrotnie, chciałbym już mieć w przyszłości po kliknięciu w daną komórkę aktywne pola wyboru. Czy ktoś może mi podpowiedzieć? Dzięki za pomoc, pozdrawiam!

Margo.Pol
Posty: 41
Rejestracja: pt mar 09, 2018 4:10 pm
Lokalizacja: Warszawa
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Autouzupełnianie - jak włączyć/wyłączyć

Post autor: Margo.Pol »

Cześć,

temat był poruszany na forum dość dawno, ale informacje przydatne :)

viewtopic.php?t=3902

pozdrawiam
Małgorzata

beholder
Posty: 4
Rejestracja: czw sty 23, 2020 5:40 pm

Re: Autouzupełnianie - jak włączyć/wyłączyć

Post autor: beholder »

O dziękuję! Zaraz zobaczę (: