Transakcja

W tym miejscu możesz zadawać pytania oraz dyskutować na temat modułów kadrowo płacowych SAP.
Justyna2288
Posty: 15
Rejestracja: pn sty 07, 2013 9:07 pm

Transakcja

Post autor: Justyna2288 »

Czy jest możliwość aby z ad hoca ( już z ustawionych pól, wartości co ma się raportować ) ustawić czy też zbudować transakcję?

riczi22
Posty: 22
Rejestracja: ndz cze 05, 2016 10:17 am
Been thanked: 3 times

Re: Transakcja

Post autor: riczi22 »

tak, proszę spróbować poprzez transakcję SE93.

Justyna2288
Posty: 15
Rejestracja: pn sty 07, 2013 9:07 pm

Rola w SAP

Post autor: Justyna2288 »

Jeśli chciałabym przenieść role danego użytkownika z systemu produkcyjnego ( rola, profile,..) na system testowy to czy można dane skopiować z systemu produkcyjnego i przenieść na system testowy, czy istnieje do tego jakaś transakcja, co należy zrobić i jak?