Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cześć wszystkim. Potrzebuję od drukować etykietę na półprodukt.
Jak wydajemy paletę drukuję nam się pierwsza etykieta. Niestety ludzie błędy popełniają i niekiedy zdarzy się że etykietę musimy od drukować ale nie wiem czy jest to możliwe w takiej formie jak pierwotna z górnym kodem kreskowym.
Robiąc to w transakcji lt31 mamy możliwość wydruku tylko etykiety z podstawowymi informacjami jak indeks i partia bez górnego kodu.
Macie może wiedzę na ten temat i ktoś mi pomoże.
Jest może jakaś transakcja gdzie można to oddrukować w pierwotnej wersji. Koledzy którzy mają większy staż tłumaczą że to nie jest numer HU i nie ma możliwości od druku.
Ja jednak mam nadzieję.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cześć Patrycja,
1)Jako pierwszy sposób proponuję zweryfikowanie poleceń drukarki - ważne żeby zrobić to z tego konta kto generował etykietę.
2) Jeśli do etykiety tworzony jest jakiś dok dostawy -a tak sądzę powinnaś sprawdzić wewnątrz dokumentu i spróbować ponowić drukowanie.
3) Nie wiem jak to wygląda u Ciebie ale u siebie w zakładce Logistyka mam utworzony moduł/transakcję OLAP - po wpisaniu nr referencyjnego z poziomu tej transakcji możemy reprintowac etykiety.
Nie wiem czy to Ci pomoże ale spróbuj i daj znać czy się udało
napewno transakcja OLAP ?
Próbuję ręcznie wyszukać i nie mam takiej. Weszłam ogólnie w zbiór transakcji SAP i też niestety nie znalazłam.
Zazwyczaj jak robimy od druk wyrobu gotowego robimy to w ZMPL - Transaction for reprint - HU Label ale etykiety półproduktu niestety nie możemy tak od drukować