Aktualnie pracuje jako key user 7lat - specjalista da logistyki. Ogarniam więc z każdego modułu po trochu: MM, WM,SD, PP. Jestem odpowiedzialny za sprzedaż, wysyłkę generowanie faktur nadzorowanie stanów magazynowych i planowanie produkcji-otwieranie zamówień oraz EDI. A obecnie studiuję równiez programowanie -dobrze czuję się w pythonie oraz SQL. Potrafię napisać również proste skrypty w PL/SQL. Aktualnie rozpoczynam też drogę z c#. Mam do Was jako bardziej zaawansowanych użytkowników kilka pytań:
1)Przy juniorze do konsultingu często wymagane są wdrożenia oraz udział w projektach czego raczej nie będę miał czy jakiś cień szans widzicie dla.mnie na znalezienie pracy jako konsultant?
2) pracując jak w/w mam dość dobrą wiedzę z każdego modułu ale w obszarze w którym pracuję nie korzystam na pewno że wszystkich transakcji z danych modułów czy starając się o pracę na stanowisko junior konieczna jest wiedza wszystkiego? Trochę głupie pytanie ale wymagania na juniora wg mnie są lekko przesadzone.
3) Czy w świecie SAP istniałaby dla mnie inna ścieżka niż konsultant?
Z góry dzięki za pomoc wiem że może to trochę bez sensu bo każdy ma swoje predyspozycję ale jak oglądam oferty pracy to mam wrażenie że poszukiwany jest ktoś kto nie ma doświadczenia ale wszystko umie