kod transakcji
-
kod transakcji
Potrzebuję kodu dla transakcji z załącznika, może ktoś kojarzy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 225 times
Re: kod transakcji
Kod transakcji można sprawdzić samemu.
Jak jesteś w danej transakcji to w prawym dolnym rogu klikasz na strzałkę i rozwija się okno, które pokazuje podstawowe inf. odnośnie aktualnej sesji logowania (nazwa systemu i mandanta, transakcja etc.).
Drugi sposób to z poziomu transakcji menu: System -> Status. Na ekranie statusu zobaczysz m.in. nazwę transakcji i programu.
Daj znać co to za transakcja jak ustalisz.
Jak jesteś w danej transakcji to w prawym dolnym rogu klikasz na strzałkę i rozwija się okno, które pokazuje podstawowe inf. odnośnie aktualnej sesji logowania (nazwa systemu i mandanta, transakcja etc.).
Drugi sposób to z poziomu transakcji menu: System -> Status. Na ekranie statusu zobaczysz m.in. nazwę transakcji i programu.
Daj znać co to za transakcja jak ustalisz.
-
- Has thanked: 1759 times
- Been thanked: 1383 times
-
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 105 times
Re: kod transakcji
Możesz spróbować też w miejscu gdzie wprowadzasz nazwę transkacji wprowadzić: Search_sap_menu
A później w kolejnym oknie wprowadzić kawałek tytułu:
Powinieneś otrzymać listę transakcji z takim tytułem i ich kody (również te zetowe).
Mi wyświetliło:
P. S. Dominik ma rację - ja nie znalazłem transakcji "open supply" więc na bank jest zetowa.
A później w kolejnym oknie wprowadzić kawałek tytułu:
Powinieneś otrzymać listę transakcji z takim tytułem i ich kody (również te zetowe).
Mi wyświetliło:
P. S. Dominik ma rację - ja nie znalazłem transakcji "open supply" więc na bank jest zetowa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.