Tabela SAP zatwierdzenie zlecenia sprzedaży

A tu dla odmiany podyskutować możesz na tematy logistyczne SAP. Jeśli pojawią się jakieś pytania, nie zwlekaj, zadaj je natychmiast.
Beata.83
Been thanked: 1 time

Tabela SAP zatwierdzenie zlecenia sprzedaży

Post autor: Beata.83 »

Cześć,

chciałabym zobaczyć kto zatwierdził zlecenie sprzedaży albo jaki jest status takiego zlecenia , jaka tabela w SAP pokaże mi takie dane ? Wolałabym tabele ponieważ do wszystkich transakcji nie mam dostępu. Mam zlecenie sprzedaży który ma status "otwarty" (taki status pokazuje obieg dokumentu) przełożony musi zatwierdzić to zlecenie ale nie widzi Go , wiec chce zobaczyć co się stało że nie widzi tego zlecenia po tabelach.

pozdrawiam
Beata.83

Re: Tabela SAP zatwierdzenie zlecenia sprzedaży

Cześć,

jest jakaś tabela SAP która pokaże mi historie zatwierdzonych zleceń sprzedaży ? chciałabym żeby wyciągnąć dane , kiedy zostało zlecenie utworzone i kto zatwierdził zlecenie.
dominik.tylczynski
Has thanked: 2046 times
Been thanked: 1538 times

Post autor: dominik.tylczynski »

Na czym polega u Was zatwierdzenie zlecenia sprzedaży? Co dokładnie robisz w systemie, żeby zlecenie zatwierdzić?
Beata.83

To jest workflow wystawionych zleceń , jak użytkownik wystawia zlecenie w VA01 idzie do zatwierdzenia przez przełożonego później wpada do innego działu który wystawia na podstawie zlecenia Fakturę