Cześć,
chciałabym zobaczyć kto zatwierdził zlecenie sprzedaży albo jaki jest status takiego zlecenia , jaka tabela w SAP pokaże mi takie dane ? Wolałabym tabele ponieważ do wszystkich transakcji nie mam dostępu. Mam zlecenie sprzedaży który ma status "otwarty" (taki status pokazuje obieg dokumentu) przełożony musi zatwierdzić to zlecenie ale nie widzi Go , wiec chce zobaczyć co się stało że nie widzi tego zlecenia po tabelach.
pozdrawiam
Tabela SAP zatwierdzenie zlecenia sprzedaży
-
- Been thanked: 1 time
-
Re: Tabela SAP zatwierdzenie zlecenia sprzedaży
Cześć,
jest jakaś tabela SAP która pokaże mi historie zatwierdzonych zleceń sprzedaży ? chciałabym żeby wyciągnąć dane , kiedy zostało zlecenie utworzone i kto zatwierdził zlecenie.
jest jakaś tabela SAP która pokaże mi historie zatwierdzonych zleceń sprzedaży ? chciałabym żeby wyciągnąć dane , kiedy zostało zlecenie utworzone i kto zatwierdził zlecenie.
-
- Has thanked: 2046 times
- Been thanked: 1538 times
Na czym polega u Was zatwierdzenie zlecenia sprzedaży? Co dokładnie robisz w systemie, żeby zlecenie zatwierdzić?
-
To jest workflow wystawionych zleceń , jak użytkownik wystawia zlecenie w VA01 idzie do zatwierdzenia przez przełożonego później wpada do innego działu który wystawia na podstawie zlecenia Fakturę