Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dziadek pisze: ↑czw kwie 27, 2023 12:49 pm
Umęczony "supportem" zrobiłem kiedyś mały test - przy kolejnym zgłoszeniu wpisałem na końcu numery not, które już przerobiłem i nie pomogły. W odpowiedzi z supportu było co? Oczywiście jedna z tych not. Dlatego uważam, że na początku odpowiadają boty po słowach kluczowych, a dopiero potem wchodzą kumaci. Sorrki za mały offtop.
Moim zdaniem odpowiadają jednak żywi konsultanci pierwszej linii, ale mają wiedzę i doświadczenie na poziomie botów sprzedających fotowoltaikę, więc to na jedno wychodzi
Dlatego trzeba szybko przejść pierwszą linię, dalej są już bardziej sensowni ludzie i lepsze odpowiedzi.
Jeszcze takie tropy:
- RPC0: może przy migracji jakieś ustawienia sie zmieniły, co by było słabe
- Uprawnienia: może doszły jakieś nowe obiekty? Czyli wykonać oba raporty na pełnych uprawnieniach.
- Zlecenia statystyczne, jesli masz takowe
- Próba analizy sumy w wynikach FGRW, gdzie w KOB1 jest mało pozycji, czyli taki drilldown i próba znalezienia różnicy - konkretnej pozycji.