Cześć,
Zna ktoś program, który umożliwia wyłączenie patriowania dla danego materiału?
Lub w jaki sposób można wyłączyć partiowanie? Trzeba mieć zapas 0 w obecnym i poprzednim okresie?
Program do wyłączenia partiowania na materiale
-
- Has thanked: 1775 times
- Been thanked: 1395 times
Re: Program do wyłączenia partiowania na materiale
SAP ma taki program, ekstra płatny - nota 533383 - Resetting the batch management requirementMM/EWM_Krzysiek pisze: ↑śr maja 10, 2023 2:46 pm Zna ktoś program, który umożliwia wyłączenie patriowania dla danego materiału?
Używałem wersji do włączania zarządzania partiami i działała bardzo dobrze.
Noty:MM/EWM_Krzysiek pisze: ↑śr maja 10, 2023 2:46 pm Lub w jaki sposób można wyłączyć partiowanie? Trzeba mieć zapas 0 w obecnym i poprzednim okresie?
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Dziękuję Panie Dominiku,
nie mam dostępu niestety jeszcze do tych not (nie mam konta na stronie SAPa) czy tak w skrócie może mi Pan podpowiedzieć kiedy takie wyłączenie jest mozliwe?
nie mam dostępu niestety jeszcze do tych not (nie mam konta na stronie SAPa) czy tak w skrócie może mi Pan podpowiedzieć kiedy takie wyłączenie jest mozliwe?
-
- Has thanked: 1775 times
- Been thanked: 1395 times
Konieczne jest wyzerowanie zapasu w bieżącym i poprzednim okresie dla wszystkich materiałów, w których chcemy wyłączyć zarządzanie partiami. Jeśli tych materiałów jest dużo, sugerowałbym zakup programu od SAP.MM/EWM_Krzysiek pisze: ↑czw maja 11, 2023 9:28 am czy tak w skrócie może mi Pan podpowiedzieć kiedy takie wyłączenie jest mozliwe?
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Ok czyli tak jak myślałem dzięki wielkie za pomoc!
jak zawsze trafnie