temat jest taki, żeby na wydrukach z Adobe Forms, z systemu innego niż produkcyjny, w tle drukował się duży tekst TEST, żeby każdy mógł łatwo odróżnić i nie pomylić z prawdziwymi wydrukami z produkcji

Pomysł, żeby to zrobić dla każdego formularza w warstwie samego serwera wydruków, aby nie musieć programować każdego formularza osobno, upadł, nie znalazłem takiej metody nigdzie.
Więc pozostaje mi każdy formularz osobno zmodyfikować, dodać obrazek i warunek (SY-SYSID <> 'XXYY' gdzie XXYY to SysId produkcji).
Na formularzach wszystko jest zorganizowane w strukturce drzewiastej i są zgrupowane w Teilformular. Jak daję obrazek, to wstawia oczywiście do konkretnego Teilformulara, a chciałbym żeby obrazek pływał w tle (dałem oczywiście odesłanie na background), więc chciałbym żeby ten obrazek był niezaleznie od organizacji Teilformulara i zajął dużą część formularza.
Da się tak zrobić? Czy może trzeba kombinować coś z kolejnymi stronami i jakoś je nakładać? Problem jest taki że wydruki zajmują całą stronę doszczętnie i nie ma za bardzo miejsca na wstawienie jeszcze tekstu TEST, żeby był widoczny też.
Dzięki