Include a Program Include a Klasa

Tutaj możesz zadać pytania, które nie znalazły miejsca w innych działach i porozmawiać na ogólne tematy.
lukasz.dippel
Posty: 15
Rejestracja: czw lis 03, 2016 12:01 pm
Been thanked: 1 time

Include a Program Include a Klasa

Post autor: lukasz.dippel »

Cześć.

szukam relacji pomiędzy includem a klasą w jakiej sie znajduje
oraz includem a programem głównym do tego include'a

chodzi mi o relację w sensie tabelę z relacjami lub moduł funkcyjny, który to podaje.

Widzieliście coś takiego ?

Pozdrawiam, Łukasz.
lukasz.dippel
Posty: 15
Rejestracja: czw lis 03, 2016 12:01 pm
Been thanked: 1 time

Re: Include a Program Include a Klasa

Post autor: lukasz.dippel »

D010INC
dominik.tylczynski
Posty: 8293
Rejestracja: wt kwie 03, 2007 4:05 pm
Has thanked: 1906 times
Been thanked: 1470 times

Re: Include a Program Include a Klasa

Post autor: dominik.tylczynski »

lukasz.dippel pisze:D010INC
To tabela, której szukałeś?


Sent from my iPhone using Tapatalk