Jak włączyć "przedrostki"

Tutaj możesz zadać pytania, które nie znalazły miejsca w innych działach i porozmawiać na ogólne tematy.
SAP_Consulting
Posty: 11
Rejestracja: pn lip 23, 2018 8:44 pm
Been thanked: 4 times

Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: SAP_Consulting » wt lis 13, 2018 2:24 pm

Witam,

od razu mówię, że jestem zupełnie początkujący, jeśli chodzi o system SAP, więc pytanie, które zadam, pewnie będzie banalne:

chodzi o to, że SAP nie pokazuje mi "przedrostków" a przynajmniej ja je tak nazwałem... :D tego typu:
SAP, S/4HANA, SAP ERP, SAPFORUM, FORUMSAP, HANA, SAP CLOUD PLATFORM, ABAP, EWM
Przechwytywanie.JPG (44.72 KiB) Przejrzano 127 razy
Pokazuje po prostu samą końcówkę, czyli w tym przypadku Inbound Delivery.

Gdzie mogę ustawić, żeby SAP to pokazywał?

Dzięki i pozdrawiam

gorg6
Posty: 37
Rejestracja: czw sty 22, 2015 3:00 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: gorg6 » wt lis 13, 2018 2:46 pm

GUI => Options

Visualization 1 => show keys with dropdown lists

SAP_Consulting
Posty: 11
Rejestracja: pn lip 23, 2018 8:44 pm
Been thanked: 4 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: SAP_Consulting » wt lis 13, 2018 3:56 pm

gorg6 pisze:
wt lis 13, 2018 2:46 pm
GUI => Options

Visualization 1 => show keys with dropdown lists
Super, działa :D Wielkie dzięki :-)

wojtas7
Posty: 683
Rejestracja: pt mar 14, 2008 12:51 pm
Has thanked: 48 times
Been thanked: 100 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: wojtas7 » wt lis 13, 2018 7:00 pm

ooo widzę EWM :-)

SAP_Consulting
Posty: 11
Rejestracja: pn lip 23, 2018 8:44 pm
Been thanked: 4 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: SAP_Consulting » śr lis 14, 2018 8:43 am

wojtas7 pisze:
wt lis 13, 2018 7:00 pm
ooo widzę EWM :-)
Si :-P :-)

marcus
Posty: 175
Rejestracja: ndz lis 23, 2014 12:48 am
Has thanked: 72 times
Been thanked: 45 times
Kontakt:

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: marcus » ndz lis 18, 2018 7:52 pm

a dokładnie transakcja jeśli się nie mylę SCWM/PRDI :)

Jak Ci się pracuje na EWMce? Pracowałeś wcześniej na SAP ERP czy od razu na EWMce?
Marek Kamiński
___________________
Im więcej wiem, tym wiem mniej.

SAP_Consulting
Posty: 11
Rejestracja: pn lip 23, 2018 8:44 pm
Been thanked: 4 times

Re: Jak włączyć "przedrostki"

Post autor: SAP_Consulting » pn lis 19, 2018 10:02 am

No niestety od razu na EWM, na razie się uczę wszystkiego, przydałyby się jakieś fajne materiały,w których byłoby fajnie wszystko napisane, ale ciężko takie znaleźć.

ODPOWIEDZ