DMEE - XML i poziomy

W tym dziale znajdują się posty z zakresu modułów finansowych systemu SAP...
kusito
Posty: 79
Rejestracja: wt maja 24, 2016 5:23 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 34 times

DMEE - XML i poziomy

Post autor: kusito »

Witam,

mam kłopot z DMEE, wydaje się to oczywiste, ale nie mogę tego uzyskać. Muszę zejść z kontem do poziomu CdtrAcc->id->othr-> ID (plik nr 1), a udaje mi się wygenerować tylko CdtrAcc->id->othr-> (plik 2).nPo dodatniu w dmeex dodatkowego poziomu w ogóle nie widać tej sekcji w XMLu. Sprawdzam i oglądam z każdej strony, porównałem z innymi podobymi strukturami nic nie znalazłem - może ktoś wie ? z góry dzięki za pomoc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
marek.turczynski
Posty: 192
Rejestracja: czw lip 10, 2014 7:53 pm
Has thanked: 18 times
Been thanked: 227 times

Re: DMEE - XML i poziomy

Post autor: marek.turczynski »

Sprawdź czy nie masz jakiś conditions. W jaki sposób wypełniasz to niższe 'Id'? Poprzez atomy? Jeżeli tak to sprawdź czy masz ustawione '01' jako opcję złączania bo czasami przy pozostawionym pustym polu nic się w ogóle nie wyświetla.
Marek Turczyński
kusito
Posty: 79
Rejestracja: wt maja 24, 2016 5:23 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 34 times

Re: DMEE - XML i poziomy

Post autor: kusito »

Dzięki. Po kilku godzinach poszło;) oczywiście nie da się tego wytłumaczyć logicznie, zrobiłem:
- usunąłem i zbudowałem tag od nowa,
- kombinowałem z warunkami (ale raz działało, raz nie)
- modyfikowałem status wyświetlania gdy puste

Wszystko działało ok gdy było mniej poziomów, po dodaniu dodatkowe coś zaczeło wariować, ale poszło.
dzięki