Aktualnie poszukuje możliwości rozwoju w module FI. Od ponad roku doskonale swoje umiejętności jako SAP PM Consultant w jednej z prestiżowych firm konsultingowych w Polsce. Nie ukrywam, że ten rok w PM nie był rokiem straconym. Dzięki małej ilości ticketów miałem możliwość już od samego początku w firmie brać udział w spotkaniach z klientem, testować nowe funkcjonalności itd. Po zaledwie 4 miesiącach dostałem swoje pierwsze własne tematy do zaopiekowania się - tj. po spotkaniu z klientem zebrałem wszystkie wymagania, napisałem specyfikację po czym odesłałem ją do klienta. Po zaakceptowaniu specyfikacji została ona przekazana do dev w celu zrobienia buildu. Podczas build'u dość mocno współpracowałem z programistą, a w momencie gdy pojawiały się jakieś problemy, konsultowałem je z klientem proponując nowe wyjścia z tzw. podbramkowej sytuacji. Po roku czasu prowadzę kilka CR'ów na raz, opiekuję się wszystkimi ticketami, które do nas wpadają oraz przejmuję CR'y kolegów pod swoje skrzydła w momencie, gdy Ci idą na urlop/L4. Nie ukrywam, że do bycia w 100% samodzielnym konsultantem trochę mi brakuje, ale Rzymu od razu nie zbudowano. Po tym owocnym w naukę roku stwierdziłem, że czas na zmiany i zmianę modułu na taki, który jest bliższy moim prywatnym zainteresowaniom. Jeżeli ktoś miałby jakiś wolny wakat na Junior SAP FI Consultant, to zapraszam do kontaktu

-Język Angielski - B2/C1
-Podstawowa znajomość ABAP (pozwalająca na proste debugowanie)
-SQL
-Jira/Remedy/Sharepoint
-PRINCE2/Agile Project Management Cert.
-itd.
Pozdrawiam.